Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin

Vukovar 2010. skup modelara Hrvatske

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
banga
Admin
Admin
banga

Broj postova : 165
Registration date : 23.10.2008

Vukovar 2010. skup modelara Hrvatske Empty
PostajNaslov: Vukovar 2010. skup modelara Hrvatske   Vukovar 2010. skup modelara Hrvatske Icon_minitime124/5/2010, 13:48

Mogu Vas sve izvjestiti da će modelarski skup u Vukovaru biti 29. i 30. 5. Dolazak učesnika je u petak 28. u večernjim satima ili najkasnije do 09 sati u subotu 29. 5. Aeroklub za one koji nemaju osobnu kamp opremu osigurava tridesetak mjesta za spavanje u vojnim šatorima(poželjno je da se dođe sa osobnim šatorima). Kotizacija je 50 kuna po učesniku radi pokrivanja dijela ishrane - aeroklub osigurava doručak i ručak za subotu i nedjelju a večera će biti u režiji učesnika za subotu.(kotizacija se plaća po dolasku)
Program:

29.5. subota
- do 10 sati doručak
- od 10 sati do ručka obilazak grada Vukovara groblja
branitelja,memorijalnog centra Ovčara
i muzeja domovinskog rata.
- po povratku ručak
- letački program i prezentacija modela
- večera i druženje i razmjena iskustava
30. 5. nedjelja
- 8-10 sati doručak
- od 10 do ručka letački program
- 14 sati ručak
- od 15 letački program do 18sati
- 18 sati završetak skupa

Molio bi sve zainteresirane da se upišu u rubriku pretprijave za skup u Vukovaru - Hvala!
Cilj skupa: upoznavanje sa gradom herojem domovinskog rata i velika promocija zrakoplovnog modelarstva
[Vrh] Go down
http://dream-sat.info/smf/index.php?action=forum
banga
Admin
Admin
banga

Broj postova : 165
Registration date : 23.10.2008

PostajNaslov: Re: Vukovar 2010. skup modelara Hrvatske   Vukovar 2010. skup modelara Hrvatske Icon_minitime16/6/2010, 02:20

Ja sam bio radio zato se nisam ni raspravljao puno u temi samo sam je pratio, jer sam znao da mi datum ne odgovara zbog posla. Ali kao sto vidim ekipi je bilo dobro i jako mi je zao sto skoro niko nije bio od forumasa i onih koji su najavljivali da dolaze, bio na skupu. Vjerujem da su se organizatori namucili i potrosili svoje zivce i to im je hvala. Ipak nadam se da ce biti jos koji susret u gradu Vukovaru pa makar jednodnevo druzenje tko sta ponese, a organizatori daju livadu i to dio nje pokosen. Jos jednom zao mi je sto nije bilo odziva ali ipak ekipa se je zabavila, a vjerujem i neko novi ljudi su se upoznali i zaljubili u taj hobi.

Veliki pozz Vukovaru od brodjana!
[Vrh] Go down
http://dream-sat.info/smf/index.php?action=forum
mario:)
Junior member
Junior member

Broj postova : 3
Registration date : 20.10.2011

PostajNaslov: Re: Vukovar 2010. skup modelara Hrvatske   Vukovar 2010. skup modelara Hrvatske Icon_minitime120/10/2011, 23:45

a jel ima ikad skup u vinkovcima ili zupanji?
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Vukovar 2010. skup modelara Hrvatske   Vukovar 2010. skup modelara Hrvatske Icon_minitime1

[Vrh] Go down

Vukovar 2010. skup modelara Hrvatske
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Zivotni put modelara !
» NOVI FORUM MODELARA
» Sretna i uspješna Nova 2010.